Okumadan Geçme

Facebook

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Hapşırmak! Hahahahapşuuuuu


Öncelikle hapşırmak mı hapşurmak mı ikilemini hep yaşamışımdır belirteyim.

Dengesiz havalar yüzünden hasta olmayı başardım sonunda. Nezleyim lan önemli bişi değil. Hapşırmak güzel de şu burun akıntısı yok mu. Hem de su gibi akar ya hani. Hatta direk sudur o akan. Bildiğin sıvı sümük değil.

Deli gibi yağan yağmurun altında izlediğimiz Athena konserinde donuma kadar ıslanmama rağmen hasta olmamışken, akşam üstü yarım saat dışarda dolaştığım akşamın gecesinde yatarken gelen 2 hapşırık bunun habercisiydi. Ertesi gün uyandığımda hapşırmaya devam ediyordum. Taha'larda proje yapmaya gittik. Ben 5-10 kez hapşırdım. Taha ve Burcu çok yaşa diye diye bi hal olmuşken, ben son bi çok yaşa alıyım toplu tüm hapşırıklarım için dedim. Çok yorulursunuz yoksa. Bunu dedikten sonra 30 saniyede bir hapşırmaya başladım ve yatıp zıbardım.

Üstüste aralıksız 7 kere hapşırabilme rekorum var. Onu egale bile edemedim. Uyurken hapşırmışlığım var. Hapşırdıktan hemen sonra uyanıp oha lan uyurken de hapşırılmaz ki diyerek umarsızca uyumaya devam etmiştim. Bi de işerken hapşırmıştım. Bu da garip olsa gerek.

Nitekim hapşırmayı seviyorum. Hasta olmasam ama hep hapşırsam. Çok hapşırma dedim, virüsüm size bulaşcak.

Son dakika editi: Dürüm yerken de hapşırdım lan!

2 yorum:

kepazeyim dedi ki...

çok kelek yapıyo bu havalar ya :/ geçmiş olsun. zört iç geçiyo. zört: herhangi bi meyve çayı falan filan.

Unknown dedi ki...

Hapşurma denilince şu sıralar aklıma okan bayulgenin disko kralında izlediğim rüyanız hayrolsun teyze number 1'ın hapşurması geliyor.. O nasıl bir hapşurma mı ? Hapşurduktan sonra elini burnuna kapamak ve muhtemelen çıkan salya sümükleri iyice ellerini ovuşturarak kendinle bütünleştirmek..