Okumadan Geçme

Facebook

8 Nisan 2010 Perşembe

Deliliğe Giden Yolda


Bir şeyler anlatıcam. Ama sonu nereye varacak ben de bilmiyorum.

--Geçmişten kalan birkaç cümle--

Kötüyüm bugün. Kesin bir nedene bağlayamıyorum ama iyi değilim. Aklıma 3 yıl öncesinden başlayan yaşadığım kötü şeyler geliyor. Boş boş oturuyorum bilgisayarın başında. Anathema eşlik ediyor tabi bu geceye. Tekrar tekrar dinliyorum belli başlı şarkıları. Bir insanın aklının bu kadar farklı şeye aynı anda takılması pek normal gelmiyor. Ama işte engellenemiyor bazen. Zaten zihnimi normal zamanlarda da meşgul eden şeyler her biri. Bir de canım sıkkın olunca daldan dala atlıyorum maymun misali.

--Geçmişten kalan birkaç cümle--

İçimde -içinde bulunduğum duruma rağmen- salakça bir umut var. Neyin umudu ki bu. Hayat varsa umut vardır diye kandırıp duruyorum kendimi ara sıra. Hep onun yüzünden. Hayattan umudumu kesmedim ama kendimden umudu kestim ben artık.

Tek bir şey var inatla yaşatan, durduran ve engelleyen.

Düşünmekten, kaybetmekten, hatırlamaktan, unutamamaktan, altında kalmaktan, ezilmekten, yapamamaktan, inançsızlıktan, beklemekten, ummaktan, aramaktan, rol yapmaktan, sakin olmaktan, sinirlenmekten, terslemekten, tersleyememekten, laf anlatmaktan, anlatamamaktan, anlaşılamamaktan, anlayamamaktan, yalanlardan, verilen sözlerden, verdiğim sözlerden, tutulmamış sözlerden, avucumdaki gökyüzünden, oturduğum yerden, benden, senden, ondan, bu dünyadan bıktım artık.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

karanlığın içinde yaşayan bir öykü başlıyor işte.
ruhlarının içine tıkılıp kalmış insanlar,gerçekliğin alçak duvarlarının arasına sıkışıp kalmış ruhlar, bir adım öteye gitmeyen yetersiz dünyalar.
hayal etmenin yalnızca bir oyun olarak kalıverdiği hayatlar..
sözleri olmayan bir şarkıya benziyor tıpkı.bomboş bir gökyüzü. bulutsuz bir gece..
yeni bir şarkı, yeni bir öykü ve anathema.. vee 'feel'den alıntıyla son vermek istiyorum yorumuma.
'Yarın unutmayı dene ve hepsi tesadüfen oldu.'

ilnevyA dedi ki...

İyi hoş yazmışsın da bi de adın olsa.

ÇitLemBik dedi ki...

:/ kızarım ama hasan.

elenessa dedi ki...

şimdi oldu :)