Okumadan Geçme

Facebook

8 Şubat 2011 Salı

Fred Çakmaktaş vs Donatello

Fred Çakmaktaş şu yüzden; bu sabah uyandığımda elektriklerin kesik olduğunu görünce "ulan yine mi?" tepkisini verdim önce. Biliyorum bıktırdım bu ödenmemiş fatura muhabbetleriyle ama devamı var. Kahpe felek işte. Dedim bari gideyim bi elimi yüzümü yıkayayım. Musluğu çevirdim, "fokur gogur gogugu" seslerinden sonra sessizlik. Suyu da kesmişler. Be insafsızlar aynı güne nasıl denk getiriyorsunuz. Yattım kalktım ve ilk çağa geri dönüş yaptım yani bir nevi. Parayı denkleştirdim ödedim faturaları. Ödeyemeseydim, şu anda modern çağın Fred Çakmaktaş'ı olarak camdan dışarıyı seyrederken yanan sokak lambalarına bakarak, "vay be bizim zamanımızdan bu yana çok şey değişmiş" diye iç çekerek sigara içiyor olacaktım muhtemelen.

Bunlar yetmezmiş gibi, noterdeki işimi halletmem için nüfus kağıdımı yenilemem gerekti. Neymiş, nüfus kağıdım fazla yıpranmışmış, işlem yapamazlarmışmış. Nüfus kağıdı için bir fotoğraf verdim, kocaman çekmişler vesikalığı. Nüfus müdürlüğündeki kadın fotoğrafı sığdırabilmek için saçlarımı kesti resmen. Tamam saçlarım dökülüyor, tamam 3 numaraya vurdurdum daha yeni. Ama bi insanın üzerine vesikalık üzerinde de gelinmez ki canım. Dökülmesiyle alakalı bi derdim de yok pek ama, böyle olup olmadık şekilde olan saçı da kesince birileri dokunuyor lan. Ahahah çok komik oldu ya yeni nüfus cüzdanım.
Donatello'ya gelirsem;

Mia Wallace'ın ricası üzerine arz-ı endam ediyorum: Hangi çizgi film karakteri olmak isterdiniz? E zaten verdim cevabını, önce cevap, sonra soru oldu ama, neyse. Bilene ödül vermiyoruz zaten. Neden Donatello'ya gelirsek. Ninja Kaplumbağalar arasında, icatlar yapan, sürekli bir şeyler kurgulayan, sistemler kuranıydı Donatello. En çok onu severdim küçüklüğümde izlerken. Mor rengi seviyor oluşum da onun sayesindedir. Çok yaşa Donatello reyis.

7 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

Tabi ki Donatello! çok iyi tercih bak moru da severim :)

Archy dedi ki...

Öğrencilik halleri olur o kadar :)

Adsız dedi ki...

moru bende severim,dört tarafım morlarla çevrili ondan zaar :)

ilnevyA dedi ki...

Mia; Bir Donatello'nun hayatımıza kattıkları. Mor, mucitlik! :)

Archy; Daha ne kadar olacak lan :D

maçuu piççu; Benim perdem mavi-mor arası bişey ama tesadüfi biraz. 3-4 sene önce kafaya mor-beyaz çizgili tişörtleri takmıştım alcam alcam diye. Sonunda üretmişlerdi :)

thebiglebowski dedi ki...

cCc Donatello cCc :))

mergiz dedi ki...

"Nüfus müdürlüğündeki kadın fotoğrafı sığdırabilmek için saçlarımı kesti resmen."


yenisini merak ettim, ahahah :D

ilnevyA dedi ki...

mergiz gaza getirme beni yayınlarım bak ahahahah :D