Okumadan Geçme

Facebook

26 Aralık 2010 Pazar

Kim Kiminle Nerede


Murshill'den gelmiş talep.
"Bir kişi seçip onunla neler yapmayı sevdiğinizi yazın" Konu bu. Az önce de kim kiminle nerede ne yapıyor diye bir oyun vardı ya. Onu gördüm bir yerde. O oyunu oynadığımız üç kişiyle yeniden yapmak isterdim bunu.

Lise 1'deyiz. Arkalı önlü oturan 4 kişiyiz; kim, kiminle, nerede, ne yapıyor şeklinde oynamıştık. (Hani nasıl filan da eklenir ya buna ondan belirttim.) Adı İlyas, kendi güzel bi arkadaşımıza noktayı kendisi koysun diyerek başlamıştık yazmaya sırayla ben, Çağlar ve Mehmet. En son ne yapıyor kısmını yazmayı ona bırakmıştık. İlk 3 kısma ne yazacağımıza da karar vermiştik. Sırayla, "Çağlar İlyas'ı tarih dersinde" yazdık. Son olarak İlyas noktayı koyacak. İlyas da "zikiş zokuş yapıyor" yazmıştı. Kağıdı açtığımızdaki yüz ifadesi ve bizim yarılmamız. Ahahahah lan nerden hatırladım gülmekten yazamıyorum ya. İlyas, biz kahkahalarla gülerken "siz kendi aranızda kurguladınız, ne ibne adamsınız" diye bize söylenmişti, biz de "olm senin için fesat fiili oraya sen yazdın bize ne bok atıyon, aklın fikrin zikiş zokuşta" filan demiştik. Günün 6. dersinde olmuştu bunlar. Bu dersten sonra bi ders daha vardı. Bu ders bittiğinde İlyas kitapları toplayıp gitmeye kalkmıştı günün son dersi olduğunu düşünerek. O kadar bozulmuştu ki kaçıncı derste olduğumuzu bile karıştırmıştı işte.

Ah ulan be; ben bu 3 güzel adamla yeniden bu oyunu oynamak istiyorum ama ne mümkün. Bu ve benzeri oyunları hatırladım bunların üstüne de. O oyunlarla alakalı da yazarım ilerde.

8 yorum:

francesca mckennitt dedi ki...

Neden ne mümkün? Lisede biz de ne çok oynardık ya, sıkıcı derslerin en büyük eğlencesi :)

ilnevyA dedi ki...

En azından 5-6 ay içinde ne mümkün. Arkadaşlardan biri daha yeni askere gitti. Biri hala okuyo 500 km uzakta, ki bu ben oluyorum :D Diğer ikisi olması gereken yerde. Haziran'da en geç toplamak lazım ekibi :) Ama harbiden ne eğlenceliydi ya :)

Adsız dedi ki...

az oynamadık onu ya. bunu okuyunca benimde anılarım geldi aklıma bu oyunla ilgili. biz 4 kız oynardık arkalı önlü oturan, bildiğin o zamanlar ergeniz yani ne kadar sapkın şey varsa yazardık.

ilnevyA dedi ki...

Hangimiz "ergen gerisi sefil" değildik ki :D

Lütfücüğüm dedi ki...

vay be ilyas arkadaşla kaderimiz aynıymış. yeminle gözümde canlandı. başına gelen bilir. komplocu arkadaşlar.

ilnevyA dedi ki...

İşin en önemli kısmını siz yazmışsınız, o kadar da komplocu değiliz ki. Hani neredeyi size bıraksak gerisini biz doldursak tamam tüm suç bizim :D

Lütfücüğüm dedi ki...

haklısın hacı:)) ne diyim toyluk zamanlarıydı aklımız başka yerlerde olunca böyle oluyor işte:)

Sergerdan dedi ki...

Fiil de çok iyi bee :D
ilyas efendinin silah ters tepmiş :D

Her ergenin olduğu gibi bizim de başımızdan geçmiştir.