Okumadan Geçme

Facebook

1 Şubat 2011 Salı

Kısa Kısa Hisseler

* O kadar ilham geldi, "kar yağamayan bir kış ya bu" diye başlayıp şiirimsi birşey yazdım. Kar yağdı. Sen şiir, miir yazma diyor bana bazı güçler. Bunun yanında hava inanılmaz soğuk. 1 haftalık erzağımı alıp eve kapanmayı düşünüyorum.

* 14. kez ders kaydı için Kayseri'ye geldim dün. Bu son olur umarım. 4 tanecik ders kaldı. Son olur di mi? Hemen "he olur tabi" deme. Söz konusu ben isem herşey olabilir. 1 milyoncularda "yok yok" sloganı varken, bende "olmaz olmaz demeyin" sloganı var.

* 5 yıl önce aldığım, 2 yıl önce kardeşime bıraktığım elektro gitarı yeniden aldım kardeşimden. Kardeşim ÖSS'ye gireceği için pek fazla ilgilenemez durumdaydı gitarla. Ben de ilgileneceğimden değil ya. Arada bir çalar, söyler, oynarız işte.

* Bugün bir fabrikadan aradılar. CV yollamıştım iş başvurusu niyetiyle. Niyet ettim ama kabul olmadı. Okul bittiğinde Kayseri'de kalmayacak olmam nedeniyle; adamlar haklı olarak almadılar beni işe. Bu sebeple gir-e-memiş olduğum 2. iş olacak bu 10 gün içinde. Eğer okul yine uzarsa kendime her türlü fükrü ederim, hem okulu yine uzattığım, hem de bu işlere okul bitecek diye girmediğim için.

* İş için arayan adam konuşmanın sonlarında "adresi vereyim" demiş. Ben "adresi ver" dedi anladım. Bilmiyorum da adresi tam. "Neydi bizim adres" dedim yanımdaki arkadaşa. Tam adresi söylemeye başlarken "ben size adres vericem gelmeniz için" dedi. Ben de "haa tamam o zaman dinliyorum" dedim. Bu da böyle bir salaklığımdı.

* Olan benim sakallarıma oldu yine. Tam uzatıyorum, Cem Yılmaz'ın fotoğraftaki haline geliyorum. Bi iş mevzusu oluyor ve kesiyorum. Ama sonra o iş mevzusu olumlu sonuçlanamıyor. Hizbullahçıların teker teker yakalandığı dönemde o tipe bürünmüştüm hemen hemen. 5 kişi yorum yapmıştı sakalların kesilmeden önceki halimle ilgili; 3'ü kiralık katil, 2'si Hizbullahçı demişti.

* Bu iş başvurusundan da elim boş döndüğüme göre; kemerleri kıs'a kıs'a(tamam sıka sıka da olabilir) gezmeye devam.

* Cnbc-e dergisi aldım bugün. Şubat sayısında Barney Stinson imzalı Kanka Kanunu isimli bir kitap hediyesi vardı. Biliyorsunuz ben çok kitap okuyan birisi olduğum için görünce kaçırmayayım dedim.(Külliyen yalan)

* Meraklısına not: Yöneylem finalinden 2 aldım. Lisedeki geçer not olan 2 değil ha! 02. Bunu da geçen hafta Aşti'de öğrenmiştim. 06 olsaydı bari. Plaka-not uyumu derdim.


Önce kanun sustu o eski evde
Bir kaç ay sonra da kemençe
Ve ası boyalı ahşap evin perdeleri
Bir daha açılmamak üzere kapandı

7 yorum:

Adsız dedi ki...

kayseri cok güzel sehirdir.
kale <3
keske gitmisken resim cekseydin kayserinin ^^

ilnevyA dedi ki...

Dışardan öyle o. Ya da görüş farkı. Aslında görünüş farkı. İlk gelen gören, güzel şehir diyip beğeniyor. Aslında kötü değil de. Sevemedim işte.

Fotoğraf! Çekilmiş yüzlerce fotoğraf var zaten.

schrödingerin kedisi dedi ki...

Ahaha Hizbullah ya koptum :D Gerçi alakasız bir örnek olacak ama bak ben de kendi albino kıvamındaki beyazlığıma bakmayıp koyu pudra kullanıyordum eskiden ibiş gibi. Şimdi eski fotoğraflarda kendimi görünce "Fenerbahçe'nin bu yeni transferi de kim lan" diyorum, çok utanıyorum. Yani diyeceğim o ki, ileride fotoğraflara falan bakarken pişman olabilirsin Hizbullah sakalından. Hizbullah sakalı out, temiz pak olmak in :P
Bi de o uyuz Yöneylem'e İbo şivesiyle "Allahcezanıverecek!" demek istiyorum.

ilnevyA dedi ki...

Ben sana bi fotoğraf gösteririm. Trabzonspor'un yeni transferi diye. Hayatında ilk defa fotoğraf makinesi görmüş gibi olan. Neye uğradığını şaşırırsın :D

Yok Hizbullah sakalımla foto çekinmiyodum pek. Sadece Ersin 2 tane numunelik çekti. Onda da Hanzo'nun kürkü gibi olan battaniyeye sarıldım ve hanzo pozu verdim bildiğin :D

son kıllanma tarihi dedi ki...

Yahu gel burda da yaz bir şiir de yağsın artık şu kar!!! çıldırıcam ben de! ben nereye gidersem kar kesiliyo resmen. lapa lapa yağan kar ben geldim mi kesiliyor, gidiyor başka yerde başlıyor..

ilnevyA dedi ki...

Hocam hemen ver şehrin adını geleyim. :D

Adsız dedi ki...

Yöneylemde yalnız değilsin, gerçi ben 2 almadım aslanlar gibi 30 aldım ama geçmeye yetmedi :)
14. ders kaydı, sen koru Ya Rabbimmm :)