Okumadan Geçme

Facebook

24 Haziran 2011 Cuma

Bitt-i

Önce;


3 ders sınavları;

Sonra;



Yöneylem-1 CC, Yöneylem-2 BB. Transkriptime bakan maşallah yöneylem'i iyi der. Okulun son iki gününde yöneylem öğrendim. İnanması güç ama bitti galiba. 20 günlük staj haricinde. O da takılmalık. Daha detaylı bir analiz de yapcam 7 seneyle alakalı. Ama şu tabloyu görmek hayaldi. Gerçek oldu diye bitirmedim dikkat ettiyseniz. Neyse işte, bir devir daha kapandı. Selametle.

7 yorum:

BuRCu dedi ki...

Gözün aydın, kurtulmuşsun Yöneylem lanetinden ;)

DOREMİ dedi ki...

Ne mutlu bir dönem daha geçti gitti yaşamından..Hasan yaşam savaşı şimdi başlıyor Hasan..yolun(uz) açık olsun..:))

Adsız dedi ki...

hayaldi gerçek oldu ama!

:) yönünü eyledin sonunda yöneylemin tebrik ediorum, öğrenci dediğin 7 yılda öğrenemediği şeyi 2 günde öğrenebilen dahidir :))

francesca mckennitt dedi ki...

Oh be, ben bile rahatladım vallahi :)

ilnevyA dedi ki...

Teşekkürler hepinize :) Ben geçtiğim için, sizler de bir daha yöneylem'le alakalı bir şeyler görmeyeceğiniz için rahatladınız :D Ama geçtim diye yöneylemi unutacağımı sanmayın ahahah :D

Ben ki bu kadar fobi haline gelmiş olan yöneylem'i bu şekilde geçtim, sen kendinle ilgili umudunu sakın kaybetme.

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun :) Emre'nin mezuniyetinden sonra senin yöneylemden geçmiş olmanada gerçekten çok sevindim.(hayatınızın sonuna kadar erciyes üniversitesi endüttürü mühendisi espirisi yapıp öğrenci olarak kalacaksınız diye korkuyordum :)) hoş senin ki emre den daha erken bitti gibi o 8.senede yada 9 da bitirdi galiba :P :))

ilnevyA dedi ki...

Emre'yle uygulama projesini yaptığımız zamanlar ah ah :) 9du galiba onun bittiğinde. Ama ilk dönem bitirdi, 9.5 ya da 8.5 da olabilir :D Ben tam 7 senede temizledim.

Bizim hocalar bıktı heralde artık bizden, 5-6 uzatmaydık biz böyle abartan. Birimiz hariç alayımız mezun olduk :D