Okumadan Geçme

Facebook

26 Ağustos 2010 Perşembe

Şimdi Reklamlar


Supangle nasıl bizim geleneksel tatlımızdır? Ulan supangle nedir? Babaannelerin supangle yaptığı nerede görülmüş? Hadi puding dese bir nebze. Benim bildiğim babaanneler bayramlarda falan baklava, dilber dudağı vs yapar. Geleneksellikleri isimlerinden anlaşılıyor. Supangle ne lan?

Haa, hadi isimden kurtardın. Zerde tatlısını çıkardın. O zaman da markadan kaybediyorsun be anacım. Geleneksel Türk tatlısı diye pazarlıyorsun. İyi, hoş. Sen kimsin? Dr. Oetker. Çüşş.


Şu sıralar en sinir olduğum reklam Vodafone 3G reklamı. Hani herşeyden anlayan, yaşlıların gençliğe açılan kapısı imajı verilen Hakkı Devrim'in görüntülü konuşma yaparken telefonu kulağına götürerek bize şirinlikler, şakalar yaptığı reklam.

Amcayla bir alıp veremediğim yok da o torunu yok mu. Pardon hayatına karışan 3. kadın. Onun ben varyaa.. "Dedeciiiim dedeciiiiiim." kafesteki maymunla t..ak geçiyor sanki. O an insanın ağzının ortasına bir tane sağlamından patlatası geliyor.

Ah orada Hakkı Bey "Ne biçim konuşuyorsun lan sen it. Dalga mı geçiyorsun?" diye bir başlayıp iyi bir giydirse "hayatına karışan 3. kadına"... Anında gider vodafone hat alırım.

Dedeciiiimmiş.
Reklamlar bitti.

1 yorum:

mergiz dedi ki...

ahahaha
çok iyi ya. dr ötker kısmına kesinlikle katılıyorum!