Okumadan Geçme

Facebook

8 Ocak 2011 Cumartesi

Ben Nolucam Hüsnü?


Ersin'in buradaki son yazısını, o yazısının son yazısı olduğunu burayı takip edenlerin çoğu benden önce öğrendi sanırım. Bir önceki yazıda belirttiğim gibi modemdeki sorundan dolayı bilgisayarımdan internete giremiyordum. Neyse.

Ersin'in böyle bir düşüncesi olduğunu hiç bilmiyordum. Kendisinin de belirttiği gibi Msn'de ilk yakaladığım anda çok pis sövücem. Ersin olm sana çok pis laflar hazırladım! İşin şakası bir yana, yazıyı okuyunca acaip hissettim be olm. Sanki beraber bir yola çıkmışız da, sen; "ben artık bu taraftan gideceğim" demişsin gibi. Sonra da ikimizin de meşhur olan özelliği çağrışımlarımızdan Kemal Sunal'ın bir sahnesi geldi aklıma. Vardı ya hani Kibar Feyzo'da;
+ Sen
- Ben
+ Sen
- E been.
sahnesi hani. En son "sen gelme ulan ayı" diye bitiyordu. Bu geldi işte aklıma. Uzun süredir yazmayışının da etkisinin olduğunu ve beraber başladığımız bu blogta anlatacaklarının benim boş beleş yazdığım şeyler içinde kaybolup gitmemesini istediğin için bu kararı aldığını düşünüyorum. Daha ilk zamanlarda "anket gibi şeyler yazma aq" diye de sövüyodun ya bana. Bilmiyorum, belki de zaman içinde senin düşündüğün formattan çıktı iyice benim devam ettirmeye çalıştığım blog.

Kendine ait bir yeri de açmış olmanı da bu sebeple anlıyorum. Tamamen sana ait bir yer olacak. En sıkı izleyicin de ben olacaaağm. Yukarıda sen gelme ulan ayı'lı yazdığıma bakma ha. Az biraz gülelim diye şey ettim. Oradaki yolun açık olsun dostum. Buradaki kadar özletme kendini. Yazında da belirttiğin bir rüya üzerine olmuş bunlar. Az çok tahmin ediyorum ne olduğunu.



Haaa bu arada. Düzenleyip, temizlediğin odam var ya. Hala o son bıraktığın gibi düzenli ve temiz. Odada sigara da içmiyorum artık. Senden bana bir şeyler bulaşıyor gibi.

6 yorum:

francesca mckennitt dedi ki...

Vay be. Hüzünlendirici ama yeni başlangıçlar her zaman heyecanlandırmazmı:) Blog bile olsa!

ilnevyA dedi ki...

Heyecanlandırır tabi. Buraya ilk başladığımız günler aklımda da. Ne yazsam, nelerden bahsetsem diye düşünüp dururdum. Ersin'in de dediği gibi gelen 1 yorumda, o yorumu denetlerken filan güzel bir heyecan oluyordu. Hala da oluyor ya :)

Taro dedi ki...

http://sweetie-leaf.blogspot.com/2009/12/yapacak-bir-sey-yok.html

Bence her blogda böyle bir fotoğraf olacak.

Arkadaşına yeni blogunda iyi şanslar dilerim ayrıca.

ilnevyA dedi ki...

Fotoğraflar neredeyse aynı. Her bloga lazım evet.

Bizim fotoğrafta kesilmiş olan bir arkadaş daha var yalnız. Boyu 2 metre olduğundan, yanında biz garip duruyorduk :)

rsn dedi ki...

Laaa olm veda mektubu gibi olmuş ya la. Temizlediğin odam falan :D İyi sevindim bu habere. Şu finalleri geç hele sonra gel benim evi dağıtalım.

Zaten orayı ne kadar açıyorsam burası da aynı oranda açılıyor. Hala yöneticiyim olm, sen yokken yorumları falan onaylıyorum :D

Burası zaten aktığı için belki de amaaan diyip üşeniyordum yazmaya veya içime atıyordum yazmak istediklerimi. Şimdi boş bırakmamam gereken bir yerim var. Bu beni tetikleyecektir inşallah.

Arşivi biraz arakladım ama olsun, hala biraradayız.

MERY DAIMON dedi ki...

valaha mimledim işte mimledim! hıııhh! beğenmeeseydin o kadar! yapın hadi!