Okumadan Geçme

Facebook

4 Ocak 2011 Salı

Özel Günler'e Dair

Doğum günleri, yılbaşıları, uydurulmuş bilmem neler günleri falan filan. Hiçbiri önemsediğim, diğer günlerden daha fazla önem verdiğim günler değil.

Bana herkesin söyleyebileceği şeyleri söylemeyin böyle günlerde. Bu size göre özel bir gün madem, illa bir şeyler söylemek istiyorsanız; bana özel bir şeyler söyleyin de bir değeri olsun.

Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara, mutlu yıllar gibi lafları duymak-görmek istemiyorum, facebook'ta sağ üst köşede adını gördüğü herkesin doğum gününü kutlayanlar gibi. Beni o günlerden birinde hatırladığınızı, bunların hiçbirini kullanmadan da, ima edebilirsiniz. Ve böylesi kesinlikle daha samimi.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

ve bu yazıda çok samimi olmuş. keşke insanların çoğu senin gibi düşünse panpacım.

Absimisa dedi ki...

Ben dogum gunu kutlanmasını sacma bulanlardım, "yaslanıyorum neyi kutluyorsunuz" kafasındayım.
Dedigin gibi heleki basit cumleler sarfediliyorsa o gunde, ne oluyor lan denilmesi kuvvetle muhtemel .

Taro dedi ki...

Haklısın. Eski ev arkadaşım yılbaşı gecesi beni özlediğini söylemek için aradı, ağlıyordum az kalsın. Hiçbir "İyi yıllar! Mutlu yıllar!" falan, "Ya biz hep beraber oturuyorduk da valla duymasınlar içerdekiler, keşke beraber olsak da mal gibi bizim eski evde otursaydık ikimiz ööyle..." demesi kadar mutlu etmemişti beni.

Sycorox dedi ki...

son derece zorlama geçiyor özel günler dedikleri şeyler. hele benim doğum günün son derece gerizekalı bir özel güne denk geliyor ki oda ayrı sevmeme sebebi :)

ilnevyA dedi ki...

Sweet Leaf; heh tam da bahsettiğim bu işte.
Bi arkadaşta kaldığım bi gece, başka bir arkadaşları daha onlarda kalıyordu. Orda tanışmıştım çocukla, sonradan da görmedim hiç. O gece herkes yattıktan çocukla bir müzik ve sinema muhabbeti yaptık sabah 5'e kadar. Bu çocuğun doğum gününde ben bunu hatırlatırım mesela bu arkadaşa.

absimisa; Dışarda bi yerlerde doğum günü partileri verilmesi filan iyice geriyor beni. Nasıl bir mantık hala çözebilmiş değilim.

Zat-ı Hatun; insanların hepsi böyle düşünebilir mi bilmiyorum ama çevremdeki samimi olduğum insanlar böyle en azından.

sycorox; Senin sevmemek için iki sebebin varmış. O daha da iyi.

Facebook'ta doğum günüm olarak 29 şubat yazılı. Merakla 2012'yi bekliyorum bakalım kutlamaya yeltenecek olacak mı? Bu geyiğine yazılmış olan tarihi kutlayan olursa harbi harbi ödüllendirmem lazım gerek.

Aicha! dedi ki...

Daha dün yaşadım! Mesajlar falan! Bari ara lan madem o kadar önemli doğum günüm.

"I'm the Dude. So that's what you call me. That or His Dudeness... Duder... or El Duderino.."

Yan tarafa resimleri kim ekledi!?

ilnevyA dedi ki...

Ben ekledim.

İrma dedi ki...

neyse birşey demiyeyim biliosun ne diyeceğimi:)))

Adsız dedi ki...

doğum günü yaklaşan biri olarak,nerelere kaçsamkıı.
duvarımı kapamayı düşündüm bababah havalara geh derler diye düşünce balonumu patlattım.komple hesabı dondurıyım dedim sonrada hayır canım niyeymiş diye öteki balonu patlattım.şimdide diyorumki yürüsün üstüme gelen gelsin arkadaaş.korkuyorsam namerdim.peh !
ayrıca doğum günleri niye varlar.bana hergün hediye alın be canlarım..

ilnevyA dedi ki...

irma; biliyorum :)

maçu piçu; pikaçuyu çağrıştırdım yine beynime. neyse, benim duvar 1 seneden fazladır kapalı rahatım. zaten açık olsa da sadece 1 kişi yazacaktı doğum günümde. o da onunla 3 gün arayla aynı olduğundan hatırladı. paylaştığım blog yazılarından birinin altına, "yazcak başka yer bulamadım buraya yazdım doğum günü kutlu olsun" falan filan yazdı :D napıyım yani insanları engelleyemiyorum bu cümleyi kurmamaları için.
ilk düşünce balonun ışık saçıyor bence :D

DOREMİ dedi ki...

ÖMÜRSÜN SEN ÇOCUK VALLAHİ DE ÖMÜR! ama seni sevimli kılan da bu olsa gerek..:)

ilnevyA dedi ki...

Ömür olmam iyi bişey mi, kötü bişey mi? :)

francesca mckennitt dedi ki...

Bu yazıyı doğumgününde mi yazdın? Söyle, söz bak kutlamicam :p Şaka maka doğru diyorsun. "İyi ki doğdun cnmmm (:" şeklinde bir kutlama olmasın daha iyi! Adam gibi kutlayacaksın kutlasın huleyn.

ilnevyA dedi ki...

cesc'im fabregas'ım; doğum günüm çok uzak bir tarihte kaldı. Tersten güldün yakaladım seni (= D: (: !'^+%&/%+