Okumadan Geçme

Facebook

7 Ocak 2011 Cuma

Son Yazı


Uzun zamandır yazmıyordum zaten ama resmiyete dökmemiştim hiç, belki birgün tekrar başlarım burada diye. Sağolsun Hasan'da silmemiş beni yazarlıktan. Ee, ne de olsa tepedeki fotoğrafta gözüken yarım kafalardan biri de bana ait.

Güzeldi burada yazmak. Birçok şey anlattım, yaşadıklarımı, düşündüklerimi... Çok fazla olmasa da insanlar tanıdım. Şimdiki zamana arkadaşlık olarak taşınmamış olsa da farklı hayatlarla tanışmak bile  yeterli oldu. Bu da her bir insanın ayrı bir dünya olduğunu düşünen ve hayatın genişliğine hayranlık duyan, yolculuklarında camdan dışarıyı seyrederken gördüğü evlere bakarak içinde yaşayan insanları, hayatlarını, hikayelerini merak eden, hayal kuran benim için yeter de artardı bile.

Buradaki son yazımı yazmadan önce başka bir yerde ilk yazımı yazdım. Bu sonsuz alemde kendime ait bir yerim olsun istedim. Günün birinde sizlerinde bir bakıp çıkacağınızı tahmin ediyorum öyle veya böyle. 

Fazla uzatmak istemem. Dostum, sen de büyütüp buralara getirdiğin bu mekanda daha çok şeyler anlatırsın umarım.

Burada paylaştığım son şarkı da bu olsun:



Sağlıcakla...

7 yorum:

Mathilde dedi ki...

Aaaa!! Saçmalama be neden gidiyosun?!?!

rsn dedi ki...

Bir yere gittiğim yok, benim gibi gördüğüm insanları bırakmam ki.

Sadece kendi yerimde devam edeceğim bundan gayrı. Burası zaten emin ellerde.

Büşra Bayram dedi ki...

Küstünüz, kavga mı ettiniz? neden ayrıldınız ki sizler şimdi? :/

imgelemge* dedi ki...

ama neden :/

Adsız dedi ki...

hangı blogda yazmaya baslıcaksın?

rsn dedi ki...

Yok ya ne ayrılması, kavga etmesi. Öyle küslük vs şeyler olamaz bizim aramızda. Hasan'da bu yazıyla gördü zaten yeni blog açtığımı ve orada yazacağımı. Msnde falan yakalarsa kesin sövecektir.

Ben zaten eskiden de sık yazmıyordum, şimdi de yazamayacağım malum iş güç. Sadece yazdıklarımı ve yazacaklarımı ayrı bir yerde toplayacağım.

Nerede yazdığımı soran arkadaş; yeni yerdeki yazdığım ilk yazıda açtığım blogu msnde şurada burada hatta caytostayranda yazmayacağımı söylemiştim. Gerçi sonra profilde göründüğünü farkettim, silmedim. Hem ben kendime ihanet etmemiş olayım hem de sen yeni adresi görmüş ol böylece.

Belki de hakikaten yazdıklarımı okumuş olan birisisindir, kaybetmek istemem. Umut fakirin ekmeği neblim...

ilnevyA dedi ki...

Şu internetteki sorunu bi halledeyim de hele.. Msn'de bi güzel söverim o ayrı. Ama sana bi yazı da döşiycem. Döşiycem dediysem korkma ha! :)